Ασφαλείς & Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για επιχειρήσεις

Gallery

Contacts

Τρόποι επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Γιατί να ψηφιοποιήσει
κάποιος την ντουλάπα του;

VÒNG σημαίνει κύκλος! Διαλέξαμε αυτό το όνομα, επειδή είναι σύντομο, είναι συμπεριληπτικό και δηλώνει κάτι κλειστό, χωρίς διαρροές και επομένως χωρίς απορρίματα! Ελάτε μαζί μας να κλείσουμε παρέα τον κύκλο στη μόδα και να δημιουργήσουμε το VÒNG!

VÒNG σημαίνει κύκλος! Διαλέξαμε αυτό το όνομα, επειδή είναι σύντομο, είναι συμπεριληπτικό και δηλώνει κάτι κλειστό, χωρίς διαρροές και επομένως χωρίς απορρίματα! Ελάτε μαζί μας να κλείσουμε παρέα τον κύκλο στη μόδα και να δημιουργήσουμε το VÒNG!

Συμβαίνει συχνά να συνδέουμε την βιώσιμη μόδα με την αγορά καινούριων προϊόντων τα οποία είναι συνήθως ακριβά, ή διαθέτουν περιορισμένες επιλογές σε σχέδια και στυλ και συχνά απαιτούν αρκετή προσπάθεια για να τα βρεις. Όπως πολύ γλαφυρά φαίνεται στην εικόνα, σε αντίθεση με την δημοφιλή άποψη που περιγράψαμε, το να φέρουμε τη βιώσιμη μόδα στη ζωή μας είναι πολύ πιο απλό! Αρκεί να φοράμε τα ρούχα που ήδη έχουμε! Προς αποφυγή παρεξηγήσεων: σαφώς και όταν πραγματικά πρέπει να αγοράσουμε κάτι, τότε το καλύτερο είναι να επιλέγουμε βιώσιμες, κυκλικές, ηθικές, fair trade μάρκες, μαγαζιά, βιοτέχνες και «τεχνίτες». Ωστόσο, καλό είναι να θυμόμαστε ότι το καλύτερο για το περιβάλλον και την κοινωνία είναι να φοράμε ό,τι ήδη έχουμε, αντί να το πετάμε μετά από ελάχιστες χρήσεις. Με αυτή τη σκέψη, η ZELUS έθεσε ένα όραμα: να κάνουμε το ντύσιμο από τη ντουλάπα μας εύκολο, ενδιαφέρον, γεμάτο επιλογές και εκπλήξεις και με συνέπεια στις δυνατότητες του πορτοφολιού μας.

Το VÒNG είναι μια πρωτοβουλία που έχει στόχο να κάνει τον καθένα και την καθεμία μας να αγαπήσει περισσότερο τα προϊόντα που έχουμε στις ντουλάπες μας. Για να το επιτύχουμε, σκοπεύουμε να κάνουμε τη διαδικασία ψηφιοποίησης της ντουλάπας μας τόσο εύκολη όσο ένα “swipe”, μια selfie ή ένα photoshooting 5 δευτερολέπτων! Μετά από αυτό ξεκινά η απόλαυση! Όσο περισσότερο οι χρήστες του VÒNG μοιράζονται τι φοράνε καθημερινά και ανταλλάσουν likes και ιδέες με τους φίλους τους, τόσο καλύτερα καταλαβαίνει το VÒNG ποια είναι τα αγαπημένα τους στυλ και τα αγαπημένα τους προϊόντα και τόσο πιο πετυχημένες συμβουλές μπορεί να τους δίνει ως προς το τι να φορέσουν, πώς να το συνδυάσουν, τι να αποχωριστούν από την γκαρνταρόμπα τους ώστε κάποιος άλλος να το απολαύσει πραγματικά και σε ποιες άλλες ντουλάπες να ψάξουν για θησαυρούς που θα ταιριάζουν στο στυλ τους! Στις περιπτώσεις που οι χρήστες θα χρειάζονται κάτι επιπλέον των όσων έχουν, το VÒNG θα τους βοηθά να αποφύγουν τις σειρήνες επαναλαμβανόμενων διαφημίσεων προϊόντων που κοίταξαν κάπου κάποια στιγμή, αλλά ποτέ δεν πείστηκαν να αγοράσουν, παρά το γεγονός ότι συνεχίζουν να τους ακολουθούν σε κάθε σάιτ που επισκέπτονται. Θα τους βοηθήσει επίσης να αποφύγουν την απογοήτευση του να αγοράσουν κάτι που δεν τους κάνει ή δεν ταιριάζει με τίποτα από αυτά που έχουν και τον κόπο του να πρέπει να το γυρίσουν πίσω. Θα λάβουν προτάσεις για αγορές που ταιριάζουν στο στυλ τους, στο μέγεθός τους και που είναι όσο το δυνατόν λιγότερο επιβλαβείς προς το περιβάλλον και τους ανθρώπους!

Ποιο το ενδιαφέρον για μια επιχείρηση?

Το VÒNG θα προτείνει στους χρήστες του προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες τους και ταιριάζουν με τα ρούχα που ήδη έχουν στην ντουλάπα τους, είναι στο στυλ τους και έχουν όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό και κοινωνικό αντίκτυπο. Αυτές οι παράμετροι είναι σημαντικοί για την ενδυνάμωση των σχέσεων πιστότητας ανάμεσα στις επιχειρήσεις και στους καταναλωτές, καθώς οι δεύτεροι θα δέχονται προτροπές να αγοράσουν προϊόντα τα οποία θα τα ευχαριστηθούν και δε θα τα μετανιώσουν. Οι επιχειρήσεις που λειτουργούν βάσει των αρχών της βιωσιμότητας και της κυκλικής οικονομίας θα προτεραιοποιούνται στις προτάσεις του VÒNG. Αν επομένως είστε μία από αυτές: Τέλεια! Προβληθείτε σε ένα κοινό που σας ψάχνει! Αν όμως δεν είστε ακόμα σε αυτό το σημείο ή δεν ξέρετε από πού και πώς να ξεκινήσετε ώστε να εντάξετε αυτές τις αρχές στον τρόπο λειτουργίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία και τις υπηρεσίες μας αρχικά για να αυτοαξιολογηθείτε και στη συνέχεια για να λάβετε δράση. Ακολουθήστε τις προτάσεις μας και κάντε τους πελάτες σας περήφανους για τις επιλογές τους!

Εάν έχετε μια επιχείρηση η οποία προσφέρει υπηρεσίες που βοηθούν τους καταναλωτές:
- να συνεχίσουν να φορούν τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ τους για περισσότερο χρόνο (π.χ. ραπτική, επιδιορθώσεις, up-cycling προϊόντων),
- να μην προσθέτουν στην ντουλάπα τους ρούχα που δε θα χρησιμοποιήσουν πολύ (π.χ. ενοικίαση ρούχων),
- να χρησιμοποιούν ότι ήδη έχουν (π.χ. υπηρεσίες styling),
επικοινωνήστε μαζί μας! Κι εμείς και οι χρήστες μας θα χαρούμε να μάθουμε για τις υπηρεσίες σας και πού να σας βρούμε! Επίσης επικοινωνήστε μαζί μας αν είστε επιχείρηση που προσφέρετε χρησιμοποιημένα, up-cycled, ανακυκλωμένα, βιώσιμα, ηθικά ή/και προϊόντα σχεδιασμένα με βάση την κυκλική οικονομία. Γιατί και εμείς και πολλοί ακόμα σαν εμάς μεταξύ των οποίων και οι χρήστες μας θα χαρούν να μάθουν για τα προϊόντα σας και να σας υποστηρίξουμε όταν αποφασίσουμε να κάνουμε κάποια ψώνια! Τέλος, αν συλλέγετε ρούχα για να τα δωρίσετε σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη ή για να τα προμηθεύσετε σε επιχειρήσεις που θα τα χρησιμοποιήσουν θέλουμε να σας γνωρίσουμε. Καλώς ή κακώς συχνά όλοι μας θέλουμε να δώσουμε κάποια πράγματα αντί να τα πετάξουμε, αλλά δεν ξέρουμε πού. Θέλουμε λοιπόν να σας γνωρίσουμε και να μάθουμε και πού να σας βρούμε και τι συλλέγετε. Θα χαρούμε να σας υποστηρίξουμε!

Θα θέλατε να γίνετε μέρος του κύκλου του VÒNG;
Αν ναι, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!