Ασφαλείς & Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για επιχειρήσεις

Gallery

Contacts

Τρόποι επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Οι ντουλάπες μας κρύβουν θησαυρούς!
Θέλετε να τους ανακαλύψουμε;

Δοκιμάστε το VÒNG! Ψηφιοποιήστε την ντουλάπα σας και ετοιμαστείτε να δείτε τα ρούχα σας με άλλο μάτι! Θα εκτιμήσετε το στυλ σας, θα αγοράζετε λιγότερα ρούχα, θα απολαμβάνετε περισσότερο αυτά που έχετε, θα εξασκήσετε τη δημιουργικότητά σας, θα εμπνευστείτε και θα δώσετε χαρά σε ανθρώπους, απλά δίνοντας τους πράγματα που είτε δε χρειάζεστε είτε δε σας αρέσουν πια!
Bonus effect: Θα συμβάλλετε και σε ένα καθαρότερο περιβάλλον!
Bonus effect: less burden to the environment!

Εκτιμήστε το στυλ σας!

Δείτε στατιστικά σχετικά με τα ρούχα που φοράτε, τη συχνότητα, με τι τα συνδυάζετε, σε ποιες περιστάσεις και γενικά ποια είναι η αξία των περιεχομένων της ντουλάπας σας! Μοιραστείτε το ντύσιμό σας με τους φίλους σας ή και με όλο τον κόσμο αν θέλετε και ανταλλάξτε τα ρούχα που σας πάνε!

Αγοράστε λιγότερο, επενδύστε περισσότερο!

Έχετε πάρει ποτέ κάτι που το φορέσατε μόνο μια φορά ή ίσως και καμιά; Μεταφέρετε την πραγματική σας ντουλάπα στον ψηφιακό κόσμο και σας εγγυόμαστε ότι, ό,τι παίρνετε θα το λατρεύετε, θα το φοράτε και θα βγάζει την αξία του!

Απολαύστε περισσότερο ό,τι έχετε ήδη!

Πάρτε στυλιστικές συμβουλές που σας ταιριάζουν και εξυπηρετούν τις ανάγκες σας από επαγγελματίες! Πάρτε επίσης πληροφορίες για το πώς να φροντίζετε τα ρούχα σας, ώστε να δείχνουν όσο καλύτερα γίνεται και να μη φθείρονται γρήγορα.

Εξασκήστε τη δημιουργικότητά σας και εμπνευστείτε!

Αν σας αρέσει να δοκιμάζετε συνδυασμούς, να πειραματίζεστε με στυλ, να παίρνετε ιδέες από άλλους ανθρώπους ή από τις τάσεις της μόδας και να τις οπτικοποιείται με έναν εύκολο τρόπο που δεν απαιτεί απαραίτητα να σταθείτε μπροστά στον καθρέφτη, τότε το VÒNG είναι αυτό που ψάχνετε!

Δώστε χαρά σε ανθρώπους, απλά δίνοντάς τους ό,τι δε χρειάζεστε ή δε σας αρέσει πια!

Γιατί να κρατάτε στην ντουλάπα σας πράγματα που δε φοράτε πια; Βρείτε το σωστό άτομο ή τον κατάλληλο οργανισμό και να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα φορεθούν και θα αγαπηθούν!

Συμβάλετε σε έναν βιώσιμο κόσμο!

Η βιομηχανία της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας είναι από τις πιο επιβλαβείς. Απολαμβάνοντας τα ρούχα μας περισσότερο και κάνοντας πιο ευσυνείδητες επιλογές, βάζουμε το λιθαράκι μας στο να εξαλειφθεί η κακή εκμετάλλευση της φύσης και των ανθρώπων.

Πώς μας ήρθε η ιδέα του VÒNG;

Η ιδέα του VÒNG ξεκίνησε από το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι συνδέουν την βιώσιμη μόδα με… τα ψώνια! Και θελήσαμε να βρούμε μια λύση που θα αποδεικνύει ότι αυτό δεν είναι και τόσο αλήθεια.

Συνεργάτες και συνδημιουργοί:

Θα θέλατε λάβετε μέρος στην εμπειρία του VÒNG και συμβάλετε στους στόχους του με τις υπηρεσίες και/ή τα προϊόντα σας;
Στείλτε μας ένα μήνυμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας!