Ασφαλείς & Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για επιχειρήσεις

Gallery

Contacts

Τρόποι επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Ασφαλείς & καινοτόμες
Λύσεις πληροφορικής για
βιώσιμες επιχειρήσεις

digital forensics
Big Data Analytics & Visualisation
Green Consultancy
Κυβερνοασφάλεια & Ψηφιακή Εγκληματολογία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανάλυση & Οπτικοποίηση Μεγάλων Δεδομένων
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βιωσιμότητα και Κυκλική Οικονομία
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τι προσφέρουμε

Η Zelus προσφέρει ασφαλείς, καινοτόμες λύσεις για επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, από πολύ μικρές (micro SMEs) έως βιομηχανίες. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στους παρακάτω τομείς:

Προϊόντα και δοκιμασμένες λύσεις

SmartViz

Μία πολύπλευρη λύση οπτικοποίησης δεδομένων που δίνει στους ειδικούς ενός τομέα τη δυνατότητα να ανακαλύψουν μοτίβα, συμπεριφορές και συσχετίσεις μεταξύ των δεδομένων μέσω ενός επεκτάσιμου περιβάλλοντος εξερεύνησης δεδομένων που τα μετατρέπει σε δυναμικά οπτικά ερεθίσματα για την ευκολότερη και γρηγορότερη κατανόησή τους.

Forensics Timeline Analyser

Ο Forensic Timeline Analyser παρέχει μία εύκολη στη χρήση και διαδραστική διεπαφή για την οργάνωση και οπτικοποίηση ψηφιακών αποδείξεων (digital evidence), καθώς επίσης και τη χρονική ανάλυση δεδομένων ώστε να αποκαλυφθούν χρονικά ή συμπεριφορικά μοτίβα.

SpamRival

Ένα σύστημα αντιμετώπισης απειλών "ηλεκτρονικού ψαρέματος" (phishing) με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, που προστατεύει από ανεπιθύμητα μηνύματα (spam) σε πραγματικό χρόνο και που εκπαιδεύει τους χρήστες πώς να αντιμετωπίζουν επιθέσεις 'phising'.

Easy Network Visualisation

Το ENV είναι ένα εργαλείο παρακολούθησης απόδοσης δικτύου και διάγνωσης σφαλμάτων (NPMD), το οποίο παρέχει στατιστικά χρήσης, ανάλυση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο και προγνωστική ανάλυση της διαθεσιμότητας του δικτύου και άλλων μετρικών απόδοσης και κατάστασης του δικτύου.

"Ισχυρές λύσεις για την υποστήριξη επιχειρηματικών αναγκών στην κυβερνοασφάλεια, την ανάλυση δεδομένων και την πράσινη μετάβαση"

Zelus
Πως δουλεύουμε

Η μεθοδολογία μας

Καταννόηση
Δίνουμε μεγάλη σημασία στο όραμα και το πεδίο γνώσης σας. Ο σκοπός μας είναι να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.
Σχεδίαση & Υλοποίηση
Σχεδιάζουμε τις λύσεις μας με βάση μια προσέγγιση με επίκεντρο τον χρήστη ώστε να εξασφαλίσουμε ένα τελικό προϊόν που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις τους. Η μεθοδολογία μας εγγυάται έγκαιρες παραδόσεις και λύσεις σχεδιασμένες να διαρκέσουν στον χρόνο.
Καινοτομία
Παρακολοθούμε συνεχώς τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις πιο πρόσφατες τάσεις στην ανάπτυξη λογισμικού. Εξελίσουμε συνεχώς τα προϊόντα μας, με μόνιμη προτεραιότητα την ευχρησία και την ασφάλεια.
Τρέχουσες δραστηριότητες

Τα τελευταία νέα μας

ASME SU prototype

The SU-ASME prototype

The SU-ASME prototype is here! The SU team rose to the challenge of extracting value from the ASME Research Dataset.

Read More