Ασφαλείς & Καινοτόμες Λύσεις Πληροφορικής για επιχειρήσεις

Gallery

Contacts

Τρόποι επικοινωνίας

Ακολουθήστε μας

Zelus SOC

Ένα Επιχειρησιακό Κέντρο Ασφάλειας (Security Operations Center) το οποίο παρέχεται ως υπηρεσία σε επιχειρήσεις μικρού μεγέθους που επιθυμούν προστασία από κυβερνοαπειλές σε πραγματικό χρόνο από εξειδικευμένους αναλυτές κυβερνοασφάλειας με πολύ χαμηλότερο κόστος από μια εσωτερική εγκατάσταση.

ΠεριγραφήΤιμή (ετήσια συνδρομή, πλέον ΦΠΑ)
Προστασία έως 2 τερματικών συσκευών: 1860€
Προστασία έως 5 τερματικών συσκευών: 4180€
Για περρισσότερες από 5 συσκευές: Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατεβάστε το αναλυτικό ενημερωτικό φυλλάδιο του ZELUS SOC κάνοντας κλικ εδώ.

Ellada 2.0
Διαθέσιμο μέσω voucher του προγράμματος
Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ
Security Operations Center
Προστασία από Κυβερνοαπειλές

Πως δουλεύει

Χρησιμοποιώντας προηγμένες μεθόδους οπτικοποίησης, διαδικασίες ανίχνευσης ανωμαλιών με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης και εντοπισμό απειλών σε πραγματικό χρόνο, το ZELUS SOC παρέχει μια ολιστική λύση κυβερνοασφάλειας που μπορεί να προστατεύσει αποτελεσματικά τους χρήστες, τα ψηφιακά στοιχεία και την δικτυακή υποδομή ενός οργανισμού.

Το Zelus SOC περιλαμβάνει μια σειρά εργαλείων και υπηρεσιών που προσφέρουν πλήρη υποστήριξη στη συλλογή, παρακολούθηση, διαχείριση και απόκριση σε συμβάντα ασφαλείας. Παρεχόμενο ως υπηρεσία, δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις με περιορισμένους πόρους να ενισχύσουν την κυβερνοασφάλεια τους αξιοποιώντας τη γνώση και την επιχειρησιακή ικανότητα των ειδικών κυβερνοασφάλειας που λειτουργούν σε ένα κεντρικό SOC που μπορεί να διαχειριστεί συλλογικές πληροφορίες απειλών και να παρέχει άμεσες αντιδράσεις σε ανιχνευόμενες απειλές στον κυβερνοχώρο.

Κέρδη για την επιχείριση

SOC security alerts